Stjärnsångerskan Whitney Houston, 48, har avlidit. Chockbeskedet kom sent i natt. Det bekräftades av Houstons talesperson Kristen Foster. Beskedet kom vid 02 i natt. Den amerikanska världsstjärnan Whitney Houston har avlidit, 48 år gammal. Publicisten Kristen Foster bekräftade uppgiften, men dödsorsaken är än så länge höljd i dunkel. Var Houston spenderat sina sista timmar var i natt också oklart. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14359603.ab V.I.F. du en av världens en gång i tiden bästa sångerskor! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
RIP |
Läste det precis på nätet.. Usch va hemskt, sorgligt. R.I.P |
I Will Always Love You med Whitney Houston kommer alltid vara en av de mest imponerande sånginsatser jag har hört. Vila i frid. |
Rip sorgligt hur hennes liv slutade __________________________ Handboll & film e bäst! |
R.I.P. Jag som alltid ryser när jag hör hennes stämma. Hur fasen ska det gå nu då? Jag kommer helt enkelt inte kunna titta på Bodyguard på ett tag framöver. |
Jag vill se om Bodyguard just som en hyllning. Idag TV-sänds begravningen kl17. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Lyssnade mest på hennes låtar när jag var väldigt liten. Sen vart det ju filmen Bodygaurd - men annars så har det inte blivit mycket Whitney... __________________________ "There is no life in the void, only death" - Saron (Lord of the Rings) |