Forum » Film » Söker film/filmmusik » Flera filmer sökes!          Flera filmer sökes! 2012-01-11 23:57:43
Registrerad: 2007-11-19
Första filmen jag kommer att tänka på nu jag vill ha som jag inte sett på flera år. det är en Japansk film tror jag. en Vit man som är "blind?" och som kallas för kotknäckaren. är lite komedi över den med. förslag?

Den andra filmen jag söker är en Action/thriller av amerikanskt ursprung där mördarens sigill till en viss polis är I see u, U see me eller ngt dylikt. men mördarens mördar polisen fru så att han blir skickad på "semester" uppåt alaska eller ngt liknande vinter ställe där det börjar hända lite underliga saker kort på.

alla tips är accepterade alltid kul me lite nya tips :I
  2012-01-12 10:31:18
miffo
Registrerad: 2003-01-06
Känner inte till den japanska, men den amerikanska filmen...

Om det inte hade vart för att det var frun som dödades så skulle jag vilja föreslå "Fallen" som en möjlighet. Det är visserligen inte hans fru som dödas, men en annan närstående.

Och jag vill inte ge några spoilers här, men mördaren retar honom i stort sett genom hela filmen, och den slutar på ett liknande sätt som du beskriver.

Hmmm...länge sen jag såg den själv nu. Tror jag ska paxa soffan ikväll för den faktiskt.
__________________________

I hope you understand that the knowledge I bring
Puts me in a position of a god or a king
//Clawfinger
  2012-01-12 18:24:37
Registrerad: 2007-11-19
Det va ett bra tips. men tyvärr så va det inte den jag sökte. utan huvudrolls innehavaren är Vit. och jag är ganska säker på att hans fru får ett borr i ögat när hon kollar genom kikhålet. Dock så finns det en "mörk" skådespelare som liknar Reginald VelJohnson om det inte är han. men vet inte. vet iaf han den mörke som spelar polischef eller något liknande högre makt, sätter sig och isfiskar uppe vid det "semesterstället" och får ett lik på kroken. har kollat igenom hans lista en gång redan.

Men jag tar ditt tips iaf och lägger mig och kollar på ditt tips ikväll som tröst pris iaf
  2012-01-12 18:32:01
Registrerad: 2007-11-19
Dock så fick jag tipset av en kompis nu som va rätt
och det va http://www.imdb.com/title/tt0160184/ men Sylvester Stallone i huvudrollen :p