Forum » Övrigt » Fritt forum » Spotify/Grooveshark          Spotify/Grooveshark 2011-06-11 18:06:00
Borr
Registrerad: 2007-01-30
Tjenis!

Jag tänkte bara höra med er andra om ni använder Spotify eller Grooveshark (eller kanske nån annan som jag inte känner till)? Sedan Spotify införde sin gräns på 10 timmar per månad för icke betalande medlemmar känns det som att många har bytt.

Själv har jag mest använt Spotify, men eftersom jag befinner mig i Tyskland funkar det inte här. Har börjat kolla lite på Grooveshark, men jag tycker att sidans upplägg är rörigt.

Så vad använder ni? Har ni hittat några finesser som den ena har men inte den andra? Har ni märkt skillnad när det gäller musikutbudet? Har ni hittat några andra musiktjänster som är bättre än de båda nämnda?

www.flock-air.com
  2011-06-11 18:20:02
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Använt Grooveshark under en ganska lång period men att betala 99 kr/månaden är Spotify helt klart mer värt.

Grooveshark är enligt mig det bästa alternativet till Spotify, och de låtar som inte finns på Spotify hittar du säkerligen på Grooveshark.
__________________________

Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.
  2011-06-11 22:27:26
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Jag kör Spotify unlimited (50kr/månad), jävligt värt då musiken går minst 4-5 timmar om dagen här hemma.
  2011-06-12 11:40:24
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Skulle också köra på unlimited om det inte vore för det att jag behöver musiken offline (:
__________________________

Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.
  2011-07-12 02:40:40
Timoti
Registrerad: 2005-07-27
KÖr på Grooveshark, Led Zeppelin.
__________________________

Al : Son, have I told you not to get married?
Bud : Yeah, dad.
Al : Have I told you not to become a shoe salesman?
Bud : Yeah, dad.
Al : I guess I told you everything I know then.
  2011-08-19 04:56:53
lill_saasta
Registrerad: 2005-11-17
Grooveshark blev mitt nya Spotify efter deras ändringar :p Men jag är klart nöjd, stort utbud av bra musik ^^

- Ed, kill the queen!
- What?
- Turn off the jukebox!
  2011-09-09 13:06:36
miffo
Registrerad: 2003-01-06
Sitter på Irland, och kunde inte använda spotifys gratistjänst överhuvudtaget (copyright...vad ska man säga...), så jag körde på grooveshark helt ut, men så bestämmde jag mig för att ringa farsan hemma i sverige att bistå med sitt svenska visa kort, så jag kunde köra spotify oxå, och har inte använt grooveshark sen dess.
Spotify känns helt enkelt väldigt mer utarbetat, proffesionellt och genomtänkt.
Dessutom så är det ett under att ha i mobilen. Finns visserligen för grooveshark oxå, och kan använda tinyshark som en gratis app för grooveshark till mobilen, men det var för mycket avbrott i streamingen och allt sånt, så jag har övergett det helt och hållet.
__________________________

I hope you understand that the knowledge I bring
Puts me in a position of a god or a king
//Clawfinger