Hellå! Jag satt och tittade lite på aftonbladet tv och där tog de upp svenska sommarfilmer. Hur ställer ni er till fråga att skapa en ny kategori under Filmer -> Kategorier som heter just "Svensk sommar" eller "Svensk sommarfilm"? Vilka filmer som ska få vara med kan ju diskuteras, men jag tänkte filmer i stil med: Att angöra en brygga Sunes Sommar Svensson Svensson - Filmen Den bästa sommaren SOS - En segelsällskapsresa Vi hade i alla fall tur med vädret mfl. Alltså filmer där svensk sommarkultur och sommarväder har en central roll. Vilka filmer som får vara med kan vi diskutera här, men först vill jag veta om någon annan nappar på förslaget. __________________________ www.flock-air.com [Inlägget redigerades av Borr 2011-05-16 12:43:50] |
uhm typ svenska folk favoriter eller klassiker? |
Ja det kan man väl säga. __________________________ www.flock-air.com |
Det röstar jag för! |
Låter som en bra idé, Borr! Om du går in på Filmer -> Grupper så hittar du längst ned på sidan "Tipsa om grupper?". Tipsa på! PS Sommaren med Göran, borde också plats i kategorin. |
Nu har jag tipsat om gruppen. __________________________ www.flock-air.com |
Är den tillagd? |
Verkar inte så. Jag hittar den inte blander grupperna och har inte fått nåt mejl från filmpunkten om det heller. __________________________ www.flock-air.com |