Hoppas verkligen att någon av er alla härinne på filmpunkten ska kunna svara på min fråga. Det är alltså en filmtitel jag är ute efter. Jag saknar helt skådespelarnas namn, men ska beskriva så detaljrikt som möjligt (var liksom 10 år sedan jag såg den..) om vad den handlar om. Filmen är amerikansk och jag tror att den kanske är från början eller mitten av 90 talet.
Handling: Det är 2 föräldrar som ska iväg en kväll och äta middag, så dem skaffar en barnflicka som ska vara barnvakt åt deras son som är några år och deras spädbarn. Föräldrarna åker iväg och det kommer då inbrottstjuvar till, vad som då var, en lyxlägenhet med parkeringsgarage, där även vissa scener är inspelade. Föräldrarna kommer hem medans tjuvarna fortfarande är kvar i huset och det utspelar sig våldsamheter. Mamman i huset försöker fly genom att ta bilen och försöka köra sönder garageportarna o.s.v. o.s.v.
Jag minns att barnflickan är blond, mamman är brunett, korthårig. Det jag inte minns är vilka skådisar det är, eller vad mer som händer..
Det är lite ''handen som gungar vaggan'' stuk på filmen. Vore supertacksam om ni kunde försöka komma på titeln på filmen jag letar efter, måste bara ses ännu en gång i livet.
Kan det vara The Babysitter (1995) med Alicia Silverstone? A teenage girl babysits two young kids while the parents go out to a party. Her boyfriend is coerced (with the help of alcohol) by an old 'friend' into going to the house...
[Inlägget redigerades av MONST3R 2011-06-20 22:00:30]