Hide and Seek

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(182 betyg)

Handling: Om en flicka (Dakota Fanning) som efter sin mammas död drar sig undan från omvärlden och skapar en ond låtsasvän. Hennes pappa, spelad av Robert De Niro, försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte bara är ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande...

Fakta:

Copyright Twentieth Century Fox Film Corporation

Senaste recensionerna

rednaxela
gav betyget:

En film där robert de niro på ett bra sätt lyckas driva handlingen framåt.Filmen är väldigt spännande ända in i slutminuterna detta är en film som jag definitivt vill rekommendera till alla.

Angelus
gav betyget:

En mycket bra film med bl.a. De Niro, Fanning och Janssen, bra handling, grymt bra skådespeleri, snyggt foto och snygga miljöer, Famke Janssen var het, ganska så oväntat slut

The_Shaolin
gav betyget:

Väldigt spännande med bra psykologiska inslag. Blir riktigt intressant mot slutet.

Dolphingirl

Dakota är bra här...

AggieD
gav betyget:

Det finns inte så mycket att säga om filmen. Oväntat slut, bra skådespelare, en BRA film. Inte mer än så.

TheHobbit
gav betyget:

en bra och inte allt för ruggig film. Den är lixom lagom läskig, lagom för mig. Och Dakota är en hejare till skådespelare, såååå begåvad! Japp, jag ger en...stark trea kanske? föratt vissa skådespelare vara ganska värdelösa, och slutet är jag inte så glad över heller, det passade inte alls in på nått sätt.

Frida_OSX
gav betyget:

Mycket bra film tycker jag. handlingen är intressant- även fast det kanske inte händer så mycket- och slutet är bra men oväntat. Endel saker förblir oförklarade men det är bara småskaer som inte har någon större betydelse.
Rekomenderas till alla.

Mer fakta:
Biopremiär: 2005-02-11
Filmpunkten-id: 6552
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: