Ring

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(91 betyg)

Handling: Efter sin kusin Tomokos mystiska död hör journalisten Reiko historier om att en videofilm dödar de som ser den. Hon börjar undersöka saken...

Fakta:

Fler personer

Senaste recensionerna

mysgrabben
gav betyget:

Otroligt läskig film. Och orginalet är alltid bäst, oftast iaf men för att tala om denna film så är denna bättre än den Amerikanska.

KatrinaL
gav betyget:

Efter att ha sett den igen ångrar jag mig. Den här är bättre än den amerikanska och den lilla killen är såååå söt!

film_alex
gav betyget:

Filmens bästa del: Rädd och gråtande kvinna pratar med man. Mannen: "Skärp dig kvinna!" *smack* Det tyckte jag var hysteriskt roligt, men annars är filmen en stor besvikelse gentemot den amerikanska versionen.

Ram
gav betyget:

inget vidare, kanske för att man har set den amrikanska vertionen innan. eller för att man inte för står sig på dom japansa skådisarna.. vet ej men det var inget vidare.

Lepre
gav betyget:

Skrämmande och originellt, bra mycket bättre än den amerikanska remaken som dök upp fyra år efter. Detta är så simpelt men ack så skrämmande. Skådespeleriet är bra och manus både intressant och uttänkt. Stark trea, en slags avsaknad av läskiga ögonblick vid ett par tillfällen sänker betyget, men detta är ändå riktigt jäkla bra.

The_Shaolin
gav betyget:

Tycker filmen är lite överskattad. Inte den bästa i serien.

Rune
gav betyget:

Skön nyskapande skräck film.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 531
Filmen är både i färg och svartvit
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB

Uppföljare och/eller remakes: