Darkness Falls

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(53 betyg)

Handling: I över 150 år har legenden om Matilda Dixon, ”Tandfen” hängt över staden Darkness Falls likt ett mörkt moln. Efter att ha blivit oskyldigt anklagad för ett fruktansvärt brott, blev den gamla kvinnan hänsynslöst slaktad av ilskna människor. Och legenden säger att hennes hämndlystna själ väntar på att anfalla vem som helst som ser henne i mörkret… En natt ser unge Kyle det han inte får se, men lyckas fly ur hennes onda klor medan hans mor blir brutalt mördad. Jagad av sina smärtfyllda minnen och skuld har Kyle aldrig vistats i totalt mörker sedan dess. En dag tvingas han dock möta sin demon och han gör allt för att förhindra att det sista han ser är hennes hemska, ärrade ansikte.

Fakta:
Fler personer

Senaste recensionerna

Mikkis
gav betyget:

Många säger att den är dålig. Men nej jag tycker om den. Jag tycker det är en bra handling. Och ja jag tycker bara om den. Första gångerna man ser den hoppar man till flera gånger under filmens gång. Och ögonblicken dycker upp när man minst anar det, inte alla gånger ibland kanske man väntar sig det men inte alla absolut inte alla gånger.
Se den så får ni döma själva. Men jag tycker den absolut är värd att se!

mysgrabben
gav betyget:

Godkänd kan man väl säga men skräck är väl att ta i. Kan inte minnas jag blev rädd nångång, kanske hoppade till nån enstaka gång och därav blir betyget 2.

kendra

Är dethär ett skämt?

KatrinaL
gav betyget:

Kallas det här skräck? I början verkade den ganska bra, men en tandfé?Kom igen en tandfé är väll inte läskig. Jag höll nästan på att somna så tråkig var den. Visst gillar ni fjantiga ''skräck'' filmer så se den, men annars är det nog bäst att ni hittar något annat. Den här filmen skulle jag ge genren barn/familj istället.

Hollow_Inside
gav betyget:

Vill ge den här 3,5 egentligen men den där 0,5 är enbart för att den väckte känslor från när man var liten och ja kom ihåg en massa mardrömmar man själv hade å va man gjorde när man inte vågade sov för de va så läskigt...

Nellie
gav betyget:

Ja,den är bra och väldigt läskig faktiskt :P , men när man får se själva tandfen så blir hela filmen förstörd :P

Rune
gav betyget:

En barnslig och löjlig historia. Den kan knappast kallas för skräck.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2704
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: