Handling:
Gwen Cummings är en framgångsrik skribent i New York. Hon lever ett vilt liv i ett högt tempo. När Gwen under ett sin systers bröllop stjäl limousinen och - berusad - kör rakt in i en trädgård, blir hon anhållen av polisen. I rätten döms hon till fängelse eller att tilllbringa 28 dagar på en avvänjningsklinik. Glen väljer vad hon tror är den enklaste utvägen. På kliniken möter hon helt nya människor och ett nytt sätt att leva, och framförallt ett helt nytt sätt att tänka. Hon upptäcker att det inre kanske är viktigare än det yttre.
Senaste recensionerna
-mononoke-
gav betyget:
Amerikanskt sirapstrall med viss charm och budskap. Viggo Mortensen och Steve Buscemi i små biroller förhöjde, även om dessa karaktärer inte tillhör deras mest minnesvärda gestaltningar.
Ändå en trevlig film, trots att verkliga verkligheten filtrerats bort från abstinensens/beroendets mörka egentlighet och fått ett Hollywoodskimmer över sig.
Pesole
gav betyget:
Den här filmen med Sandra bullock, egentligen så är den inte så bra, men jag gillar Sandra Bullock som skådespelare.
Robert_Eriksson
gav betyget:
Den är väldigt jobbig i början, men sedan utvecklar den sig till att bli en ganska intressant, tragisk och samtidigt lite smårolig film.
zarischka
gav betyget:
Sisådäääär... Borde varit bättre än den är, för förutsättningarna är bra!
Idunvinge
gav betyget:
Bra film! Sandra Bullock gör detta bra :)
teddybjorn_tjej
gav betyget:
Detta är en mycket bra film och Sandra Bullock gör sin roll bra.
freaky me
gav betyget:
riktigt bra,sandra är bra skådespelare och samma är det med viggo mortensen