Handling: Jakten är igång. Judd spelar Libby Parsons som upptäcker att hennes make, som hon anklagats för att ha mördat, iscensatt sin egen död och satt dit henne för brottet. När hon blir villkorligt frigiven flyr hon stan för att hitta honom - med övervakaren Travis Lehman (Jones) hack i häl.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionerna
Sophie
gav betyget:
Double Jeopardy är inte ännu en i raden av tanklösa thrillers - däremot en väldigt spännande och gripande film. Det enda som egentligen drar ned betyget är den klumpiga övergången under fängelsetiden vilken går väldigt plötsligt till. Betyget blir en mycket stark fyra. Ashley Judd är utmärkt, och även Tommy Lee Jones är bra, En ovanligt bra och intressant thriller.
martin88
gav betyget:
Filmen har potential till att vara en av mina favoritfilmer. Gillar manuset skarpt till största delen och skådespelarinsatserna har jag inget att klaga på alls. Spännande, om än ganska förutsägbart, och intresset är stort nästan hela filmen.
Sista halvtimman är lite svagare än första timman. Det som dock sänker filmen mest är alla de otroligt överdrivna detaljerna som jag bara sitter och suckar åt. De ska öka spänningen men ger motsatt effekt. Dessutom är där några luckor i handlingen som jag inte heller kan bortse ifrån. Helt onödigt i mina ögon och det sänker filmen från en kanske relativt stark fyra till en solig trea.
Det är frustrerande att se ett så starkt manus delvis förstöras av nyss nämnda orsaker, men totalt sett är det en bra thriller.
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
Mycket bra film. Spännande och lagom lång.
Dront25
gav betyget:
Alltså, gör Ashley Judd bara en slags film? Eller har jag bara lyckats se filmer som denna. Iaf så är den här helt okej. Sjyst att se någon kväll den går på tv:n, kanske t.om. ett par gånger.
martin88
Bilbo_one
gav betyget:
Skitbra thriller, får rysningar när jag tänker på den. Gillar intrigen och skådespelet också. Jättebra film som förtjänar en klar 5:a
Skumbjörn
gav betyget:
helt okej film men jag skulle nog inte vilja se den igen
dawe100
gav betyget:
Klar trea!grym rulle med härlig action samt väldigt bra skådespeleri.
Sweet_Jenny
gav betyget:
Sett den här flera gånger på tv. De räcker för mig... går ganska ofta (om man har många kanaler vill säga) Jaja, den är bra! Svag 4:a.