School of Party

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,0
(7 betyg)

Handling: Om du inte anser att

· för tidig utlösning
· kroppsodörer och avföring
· sexfixering
· Fyllefester
· Bröst (ju större desto bättre)

…är helt naturliga inslag i en totalt oseriös film, så bör du nog bara fortsätta att samla på gamla tunnelbanebiljetter från mellankrigstidens London- eller varför inte brodera klart den vackra kronhjortstavlan du håller på med till farmor.

Fakta:
Chris Owen

Mest populära recensionen

Sophie
gav betyget:

Detta måste vara den sämsta collegefilm jag har sett. Filmen består av en obefintlig handling och väldigt osmaklig humor. Det eventuella budskap som kunde urskiljas från mitten och framåt har gått helt förlorat i slutet.

Senaste recensionerna

Bilbo_one
gav betyget:

Denna film var bitvis bra och hade en skön humor. Men ibland gick den över gränsen, dåligt budskap är det enda jag kan säga om handlingen. Bra skådespelare var en faktor den här filmen helt saknade. Så betyget 2 får den för ett gäng hyfsaade skämt, men annars dålig (se den ej). Svag 2:a

rush
gav betyget:

ville ha lite vanlig underhållning men kom igen det här är bara pinsamt uppenbart och tråkigt. inget nytt ALLS och inte som ska ses igen.

jacka92
gav betyget:

Tyckte faktist att filmen var sjukt rolig! Klart inte lika som American Pie men en höjdare trots allt! Om ni vet några andra bra "College-Filmer" kan ni gärna mejla va dom heter till mej, jacobaltby@hotmail.com , skulle vart skitsjysst! men detta är allt en film mä värde!

tessan81
gav betyget:

Det är nu man vill ha ett betyg som är sämre än en etta. Uselt.

Sophie

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 7856
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: