Handling: Paul och Jessie Duncan har precis förlorat sitt enda barn i en bilolycka. Sorgen är så stor så dem låter sig klona om sitt barn Adam. Allt lyckas perfekt och livet leker. Men frågan är om det alltid ska vara så lyckligt?
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
carlstrom
gav betyget:
Lite dold pärla, De Niro gör ett jätte framträdande som vanligt. Man får valuta för pengarna. +3
Senaste recensionerna
Shining_pearl_
gav betyget:
En ganska spännande film, men inte mycket mer än så. Hade kunnat gjorts mycket bättre känner jag. Borde komma en uppföljare.. Stark tvåa.
rednaxela
gav betyget:
tråkig seg inte ett dugg spännande och ja, inte ett dugg bra heller.
Nördi
gav betyget:
Tycker det inte var märkvärdig. Den var okej men inte något mer än så. Tycker filmen är trög och seg. *Gäsp*
Sophie
gav betyget:
Skådespelarna var väldigt bra, men jag förstår mig inte riktigt på handlingen. Den var inte alls vad jag hade förväntat mig - och vad är det egentligen som händer på slutet?
carlstrom
Replica
gav betyget:
Mycket mycket bra och välspelad film, Greg Kinnear är mästerlig och storyn är i en klass för sig. Man satt fastbiten hela filmen för att inte missa en sekund. Stark 4a!