Handling: Toshios mors ande Kayoko fortsätter att sätta skräck i oskyldiga offer. En släkting till Kayoko och hans yngre syster besöker huset där både Kayoko och Toshios lärare Kobayashi mördades och där familjen Murakami försvann. Den unga flickan mister snart förståndet och hennes föräldrar faller kort därefter offer för Kayokos ande. I takt med att dödsfallen fortsätter visar ondska sitt rätta ansikte.
Fakta: | |||
År: | 2000 | ||
Regissör: | Takashi Shimizu | ||
Originaltitel: | Ju-on 2 | Alternativ titel: | The Grudge 2 | Alternativ titel: | Ju-on: The Curse 2 |
Ursprungsland: | Japan | ||
Förbannelsen fortsätter - The Grudge 2 (2003) |
Mest populära recensionen
Rymdis
gav betyget:
Den är precis som ettan och fortsätter bara där den förra slutade. På gott och ont.
Senaste recensionerna
Rymdis
cervello
gav betyget:
Mycket läskigare och bättre än den engelska versionen. Visserligen pratar dom ju japanska, men det kopplar man liksom bort efter ett tag. Skådespelarna är hyfsade. Har man redan sett och gillat andra "Grudge-filmer" är den säkert bra, men själva konceptet är väldigt uttjatat nu tycker jag. Denna filmen ska man nog bara se en gång. Handlingen är rörig och man hoppar ständigt från person till person, tid till tid. Jobbigt! Men, det är ju kult;)