Handling:
Matt Lee Whitlock är nöjd med sitt liv som polischef i den lilla staden Banyan Key. Men plötsligt en dag slås hans liv i spillror och allt han trott och litat på visar sig vara lögn. En brutal mordbrand skakar det lilla samhället och Matt satsar alla resurser på att lösa morden. Men allt eftersom utredningen fortskrider byggs en indiciekedja upp som pekar ut Matt som den skyldige. Han inser att han måste ligga steget före sina kollegor och börjar en mardrömslik jakt på nya bevis som kan rentvå honom. Med stegrande tempo nystas mordmysteriet upp. Matt har visserligen sanningen på sin sida, men tiden rinner honom ur händerna…
Hur ska han lösa morden innan bevisen hinner ikapp honom?
Mest populära recensionerna
wildpalm
gav betyget:
Nervig, smart, spännande och snygg thriller. Washington är som vanligt suverän. Man har dock sett liknande filmer tidigare och jag blir inte så jätteöverraskad över filmens tvära vändningar. Som helhet en mycket stark och gedigen trea!
The_Dude
gav betyget:
Förutom sköna miljöer och Denzel är detta inget vidare att se. Förutsägbar och ganska trist…
Senaste recensionerna
ronnbackmeister
gav betyget:
Out of Time är en helt okey rulle.
Delvis spännande är den och skådespelarna gör det dem ska. Filmen blir ändå ganska seg och slutet är tråkigt, vanligt och förutsägbart. Det blir en stark två till Out of Time. Inget som riktigt angagerar.
Film-n
gav betyget:
Rätt spännande, lite förutsägbar på sina ställen men ändå spännande. Rätt bra skådespeleri också.
3,5 får den..
martin88
gav betyget:
En tät och mycket spännande, kanske förutsägbar men trots allt en bra film. Denzel Washington är en av mina favoriter och han gör definitivt inte bort sig i denna film.
struwe
gav betyget:
intrigen känner man igen från en del andra filmer,fast på olika sätt och miljöer.men spännande är det
tessan81
gav betyget:
Washington, som har kommit att bli en av mina favoriter, är mycket bra som polisen som hamnar i klistret och bara har sig själv att lita till när det gäller att ta sig ur det. Förutsägbar, javisst men ändå helt klart underhållande att se.
The_Dude
wildpalm