Handling: Shao lin-instruktören Lee kontaktas av en mystisk myndighet för att bekämpa knarkbaronen Han. Lee tar sig till Hans ö som kämpe i en kampsportsturnering.
Fakta: | |||
---|---|---|---|
År: | 1973 | ||
Regissör: | Robert Clouse | ||
Originaltitel: | Enter the Dragon | Alternativ titel: | The Deadly Three | Alternativ titel: | Deadly Three |
Ursprungsland: | Hongkong, USA | ||
Mest populära recensionen
Hook
Den näst bästa Bruce Lee filmen
syns att det är här som man börjde med att
inspirera spel-makarna till Tekken, StreetFighters och Mortal Kombat.
En ren och skär klar story med Bruce Lee som en iskall cool och mycket angelägen hämnare.
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
Jag tycker att Bruce Lees fighter var ganska välgjorda. Det var inte bara det vanliga vevandet, utan det var lite snyggt också. Annars kändes detta som en blandning av Hong Kong action och James Bond.
freddyvonmetal
gav betyget:
en bra film av brucan själv inte dubbad som tur e..denna uppgav sej till mortal combat och såna spel
Hook
Den näst bästa Bruce Lee filmen
syns att det är här som man börjde med att
inspirera spel-makarna till Tekken, StreetFighters och Mortal Kombat.
The_Shaolin
gav betyget:
Bruce Lee är en legend. Man ser Enter The Dragon för att få se The Man - The Myth - The Legend! Bruce Lee!
carlstrom
gav betyget:
Underbar matrial-art rulle med genrens gud Bruce Lee. Sägs att efter denna rulle blev Lee legend förklarad. Handlingen är som sagt inget att luta sig åt, men det behöver det inte vara heller. Det är ju fighterna man vill åt, och tro mig dem får man. Sköna ljudeffekter härliga kickar och överdrivet med fysisk kapacitet att ta emot stryk. Värd att se. 3+
Indy_92
gav betyget:
Gillar kung-fu filmer och speciellt dom med
Bruce Lee i. Dock inte hans bästa film men ändå bra!!
Hanes
gav betyget:
Gilla inte riktit den här filmen. I allafall inte som Rush Hour..