Handling: Abagnale hade hunnit arbeta både som läkare såväl som advokat och pilot innan han ens fyllt 18 år. Vid 17 års ålder var han den mest framgångsrika bankrånaren i USAs historia. FBI-agenten Carl Hanratty har gjort det till sin främsta uppgift att finna den unge brottslingen och ställa honom inför rätta. Abagnale är dock alltid ett steg före.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionerna
Frida_OSX
gav betyget:
Ja.. Jag trodde först inte denna film var speciellt bra med tanke på hur den startade men genom hela filmen blev den bättre och bättre. Jag vet inte direkt varför jag gillade denna filmen så mycket men det är lixom helheten i filmen. Bra skådespelare, och just att den är baserad på verkligheten. Verkligen en en film jag skulle se igen och som jag rekommenderar alla att se!
crack_of_dawn
gav betyget:
Det här är en film som håller dig fast framför tv:n tills eftertexterna börjar rulla. Utmärkta skådespelarinsatser samt en bra och framåtgående handling gör att det hela är ett nöje att se.
-Tål att ses om dessutom:)
Sofia92
gav betyget:
Skådespelet är riktigt bra och handlingen - som egentligen inte skulle ha intresserat mig i första taget - imponerar eftersom intrigen är oväntat smart upplagd. Jag gillar faktiskt denna filmen väldigt mycket, den är nästan helt oförutsägbar och spännande i stort sett hela tiden. En del scener är riktigt snygga, men det finns saker som drar ner betyget också.
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
En mycket bra film. Når väl inte riktigt upp till en 5:a, men väl en 4:a. Tyckte även att slutet var bra, och det är ytterligare ett plus att filmen är verklighetsbaserad.
Dront25
gav betyget:
Den här filmen har det mesta; bra skådisar, ett bra manus (baserat på en verklig person) etc. Men av någon anledning så kommer jag aldrig ihåg den (trots att jag sett den iaf två gånger), den går in genom ett öra (eller öga?) och ut genom det andra. Så kan det vara ibland.
Cissilicious
gav betyget:
Jag tycker att DiCaprio är en otroligt duktig skådespelare i den här filmen. Dessutom är den väldigt bra gjord och handlingen är väldigt spännande, därför ger jag den en fyra.
dawe100
gav betyget:
Väl genomtänkt rulle med Hanks och DiCaprio i spetsen.
Imponerande story, även skön oldschool känsla filmen igenom.
Klart sevärd, klar fyra.
MJlover
gav betyget:
en helt underbar film där Leo är i sitt ässe :) rekommenderas!
kaj08
gav betyget:
Intressant dramathriller som baserar sig på en sann historia. Leonardo DiCaprio spelar den unga bedrägaren som lyckats lura till sig det mesta på ett finurligt sett. Filmen är oerhört skickligt gjord och skådespelarinsatserna är utmärkta rakt igenom. Tom Hanks passar utmärkt som den lite stela men ändå vardagskomiska FBI-agenten som jagar DiCaprio.
En film som innehåller det mesta. Spänning, drama, tragik och samtidigt en varm humor vilket gör filmen fängslande. En stark 4-a i betyg!
Sillferhjelm
gav betyget:
Mysig och riktigt fin film.