Handling: Komedi om paret som hittar sin drömlägenhet, med bara en liten hake, den gamla damen som bor i våningen ovanför. Med avsedd tydlighet visar hon snart sina nya grannar vad det kostar att bo i sin drömvåning.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
The_Dude
gav betyget:
Charmig komedi med Stiller och Barrymore som flyttar in i en tvåvåningslägenhet i Brooklyn. Tyvärr så får bara paret tillgång till en våning då det bor en gammal tant på andravåning som man inte kan vräka. Det är grunden i denna con film som har sina ljusa stunder, men aldrig gnistrar till ordentligt för att bli den riktigt roliga komedin den har potential att vara.
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
En kul film. Blir lite som "Ladykillers", men det är inget negativt. Filmen blir aldrig tråkig, det händer saker hela tiden.
Shining_pearl_
gav betyget:
En rolig och underhållande komedi, med bra skådespelarinsatser. Stark trea.
Shadowplay
gav betyget:
Den är rolig. Otroligt störig grannkärring de har, haha. Skulle kunnat vara ännu roligare men man får sig en del skratt.
a_queer_star
En bra film. Får en 3:a
slizy
En helt okej komedi.
crazybaby
gav betyget:
Den här filmen gör ett stort intryck på mig. Den har det som behövs - humor, charmiga karaktärer och ett välarbetat manus. Jag får nästan ångest av att se kärringen motarbeta parets försök att få henne att flytta. Väl värd en fyra!
inzomnia
gav betyget:
svag tvåa. Den här filmen faller mig inte i smaken. Jag blir så jäkla irriterad på kärringen att jag knappt kan se på filmen.