Handling: Baserad på en sann berättelse om den mexikansk-amerikanska sångerskan Selena Quintanilla som mördas av ordföranden för hennes fan club.
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
MJlover
gav betyget:
en bra film där slutet är riktigt oförutsägbart. Trodde att hela filmen skulle vara lika seg som början, men den bevisade mig fel
heroin
gav betyget:
En mycket sevärd och berörande film med en lysande Jennifer Lopez i huvudrollen.
Det stör dock lite att slutet avslöjas här på filmpunkten, varför får inte jag avslöja slutet på filmen i min betygsättning, när ni gör det?
Att hon mördas av ordförandet i sin fanclub är filmens stora överraskning, jag hade ingen aning om det när jag såg den och blev väldigt förvånad (slutet är mycket gripande.)
Om ni har väldigt dåligt minne och glömmer det här om fem minuter - skriv upp ni ska se filmen, för den är riktigt riktigt bra (aningen seg i början möjligen) och inte alls lika töntig som jag trodde den skulle vara.
Dessutom - "Selena Quintanilla som mördas av ordföranden för hennes fan club."
(Som ni på filmpunkten skriver om denna film.)
Det heter "ordföranden för SIN fan club."
SIN, SIN, SIN!!
Jag FRUKTAR sådan kass grammatik!
amanda7
gav betyget:
det här är en bra och intressant film enligt mig och är baserad på en verklig person. i filmen spelas denna person av jennifer lopez som faktiskt gör ett helt okej jobb. det som jag tycker är negativt med filmen är dess längd, den känns ganska lång och uttdragen vid många tillfällen. men på något sätt känns den ändå äkta och varm, så jag tycker att den är klart sevärd.
chokladberoende87
gav betyget:
En lite tråkig film tycker jag faktiskt.
Cruel_Intentions
gav betyget:
Bra skådisar, framför allt Jennifer lopez. Filmen var ok, men inte mer..
Niina
NEJ! Så fjantig film!
Becky
gav betyget:
Den bästa filmen som J. Lopez medverkat i.