Handling: Specialagent Dick Steele omintetgör den djävulske mästerhjärnan Rancors planer, men hamnar i ett trauma när hans älskade Victoria dödas. Femton år senare. Rancor hyser agg mot Steele eftersom hans armar slets bort i en helikopterexplosion som Steele låg bakom. Han kidnappar Victorias dotter Barbara och hotar att spränga världen i luften om han inte får tillgång till ett microchip vilket kan få honom att regera världen. Steele blir anlitad för att lösa det hela.
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
Hook
gav betyget:
Fy vad dåligt, allt är så klistrat och fullt, känns som Street Fighter del 2 fast med en gammal gubbe.
Crocodile
gav betyget:
Skit rolig. Om du tycker om komedi så e det här något som måste ses.
crazybaby
gav betyget:
Otroligt orealistisk, förstås, men det får man räkna med. Filmens brutala scener som försöker vara roliga lyckas inte alls. Ganska tråkigt.
Hanes
gav betyget:
Leslie Nilsen börjar nog bli gammal och tappa greppet för sina komedier. Inte alls lika rolig som hans andra filmer..
ashkan
gav betyget:
inte lika rolig som nakna pistolen filmerna
Film-n
gav betyget:
Den här filmen misslyckas totalt, Leslie Nielsen försöker vra så rolig men han klarar helt enkelt inte det, vilket han ju inte brukar göra
torulf
gav betyget:
Antingen gillar man den här typen av humor eller så gör man det inte. Jag gillar humorn, enkel banal larvig sexanspelningar omogen - kul helt enkelt. Filmen är inte särskillt bra som film, det blir en trea för den roar trots allt.