Handling: Charles Brady och hans mor är inte den typiska amerikanska familjen. De är sömngångare, ett väsen som kan skifta form från människa till katt. Deras enda svaghet är den riktiga kattens klor, och deras speciella önskemål av föda, kött och blod från oskulder.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionerna
Lepre
gav betyget:
Skulle tro att boken är bra, men filmen är ingen höjdare direkt. Den skrämdes när jag var liten, men nu på senare tid så känns det mest larvigt. Lite mystik och spänning bjuds det på, men när allt avslöjas så fort så försvinner spänningen.
Shining_pearl_
gav betyget:
Först var den okej, sedan blev den överdriven, med löjliga monster och så vidare. Inte ett dugg skrämmande, man borde inte ens få kalla det här för en skräckfilm!
Senaste recensionerna
a_queer_star
Nja, ingen höjdar film, men va rätt okej får en svag 3:a
Crocodile
gav betyget:
Bra film men katt människor va f_n.
mysgrabben
gav betyget:
Filmen är otäck några få gånger men den blir bara godkänd. Känns inte som det finns nån handling i den.
Arcadia
gav betyget:
nej inte så värst bra kan jag påstå..kändes fantasi löst om Människor som förändrar sig till slags vampyrer som e rädda för katter är temeat i denna film.
Lepre
Rune
gav betyget:
Den känn för ihop tryckt det händer bara en massa saker utan någon egentlig handling.
die_hard
gav betyget:
räcker med en trea ass¨å