Handling: Ji-Won, journalist på ett månadsmagasin, beslutar sig för att byta sitt mobiltelefonnummer efter att har publicerat en artikel som resulterat i en massa hotande telefonsamtal. Efter att hon bytt nummer svarar en väninnas dotter helt oskyldigt i hennes telefon. Dottern börjar bete sig underligt efter det uppenbart otäcka samtalet. När Ji-won undersöker vilka som tidigare haft hennes nya mobilnummer blir hon obehagligt överraskad...
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
Horror Forever
gav betyget:
Denna film är väl okej i alla fall... Jag hade gillat den mer om den inte var så lång. Stundtals var den ganska spännande (men inte läskig!). Men i slutet blev det bara för mycket, så man orkar knappt se klart filmen. Skådespeleriet var väl ganska bra ändå. Speciellt den lilla flickan - gjorde en mycket bra insatts!
Får en 3: a i betyg!
jessika
gav betyget:
Ibland var den riktigt läskig men jag tycker att den var onödigt seg och nästan lite töntig ibland. Inte sevärd!
wildpalm
gav betyget:
Stundtals är det riktigt läskigt, men tyvärr känns det inte så nyskapande. Lilla Seo-woo Eun som dottern är mycket duktig för att vara så ung. Som helhet en effektiv rysare som höjer sig lite över medel.