Handling: För att få fler sökanden till polishögskolan bestämmer man sig för att slopa de formella kraven vilket gör att diverse udda personligheter antas som aspiranter.
Fakta: | |||
---|---|---|---|
År: | 1984 | ||
Regissör: | Hugh Wilson | ||
Originaltitel: | Police Academy | Alternativ titel: | Police Academy: What an Institution! |
Ursprungsland: | USA | ||
Länk till IMDB |
Senaste recensionerna
Dront25
gav betyget:
Filmen har ju fått kultstämpel och jag tittar på den så fort den går på TV. Inget mästerverk precis, men den är rolig och har en bunt olika karaktärer där man kan skaffa sin egen favorit. Uppföjlarna blir ju bara sämre och sämre sen, även om man kan titta på dem utan att bli uttråkad.
freddyvonmetal
gav betyget:
riktigt underhållande och mycket bra..rolig framför allt..en av det få komedier som jag uppskattar till hundra..jag håller på att se igenom och jag e på film 2 så än så länge e båda bra
Rikki_Trash
gav betyget:
betyget är nog inte helt opartiskt då jag är väldigt förtjust i spelen.
Skumbjörn
gav betyget:
Mycket rolig film tycker jag, defenitivt värd att se :)
TheHobbit
It just never gets old.
Älska polisskolan filmerna nu och för evigt. SÅHÄR sjuk humor som man verkligen garvar åt och skådespelare som automatiskt får en plats i ditt hjärta.
Nagai
gav betyget:
Första delen av Police academy.
Älskar filmserien trots många säger att efter ettan gick det bara nedåt, håller inte med om det.
Såg faktiskt inte ettan så mycket det var de andra filmerna i serien som jag såg mest, men ettan har sin charm som gör det hela roligt.
Vem kan inte glömma Michael Winslow med sin roliga röst och olika ljud han gör?
Fantastiskt skådespel.
Kolla på den, är en mycket bra film.
Shining_pearl_
gav betyget:
En komedi där man får se vilka skumma filurer som söker till polishögskolan då det inte finns några antagningsregler. Inget vidare bra, tycker den mest var löjlig och ointressant. Några roliga scener hade den iallafall, så får bli en tvåa. Överskattad.