Handling: Säkerhetspolisen har fått tips om att en tysk terroraktion ska äga rum i Stockholm. Agenten Carl Hamilton får uppdraget att infiltrera gruppen.
Fakta: | |||
---|---|---|---|
År: | 1992 | ||
Regissör: | Per Berglund | ||
Originaltitel: | Den demokratiske terroristen | Alternativ titel: | Der Demokratische Terrorist |
Ursprungsland: | Sverige, Tyskland | ||
Länk till IMDB |
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
Egentligen tycker jag att handlingen och upplägget ligger på en 4:a. Jag följde filmen med stort intresse och tyckte att det var spännande hela tiden. Men såhär i efterhand tycker jag att det saknades en del grejer. Man kunde t ex fått lite mer inblick i Hamiltons samarbete med polisen osv.
Sedan känns filmen lite muggig också, men det har nog mer med filmens ålder att göra än handlingen. "Specialeffekterna" var ju inga höjdare precis.
Shining_pearl_
gav betyget:
Riktigt ointressant och trist. Inget som är värt att se.
Hilts
gav betyget:
Helt okej deckare med några spännande scener och hyfsade skådespelare.
Rune
gav betyget:
Tråkig och förutsägbar film.
Timoti
gav betyget:
En rätt så bra film med Stellan! Det här är den ända Carl Hamilton fllmen jag har sett. Jag tyckte mycket om den. Så nu planerar jag att se alla Carl Hamilton filmerna.
Miss Ljung
gav betyget:
Ovanligt bra för att vara action (gillar inte genren). Bra skådespel och hyfsad story höjer betyget till en stark tvåa. Tycker det är skönt att slippa den typiska hjälten och den "perfekta" tjejen..
manne747
gav betyget:
Ingen höjdarHamilton, Skarsgård känns helt fel i rollen. (Stormare känns helt rätt.) Lite spännande under infiltrartionen iaf.