Handling: The punishment must fit the crime... I sin förtvivlan över att dotterns mördare inte kan sättas dit av rättssystemet, beslutar sig Field för att ta lagen i egna händer. Osympatiske Sutherland får snart erfara att en vanlig kvinna och mamma också kan bli dödligt farlig...
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionerna
weraiz_87
gav betyget:
Sally Field var fruktansvärt bra i den här filmen. Hon spelade grymt bra. Den scenen när hon var så hysterisk, de var så verkligt på nåt vänster. Man blev nästan rädd; de va som å titta på en dokumentär. Hon skulle ha ett pris för den rollen. Däremot gillade ja inte Sutherlands roll så värst. Gillar honom bäst i filmen "De tre musketörerna" och serien "24". Jag rekomenderar den här filmen p.g.a Sally Fields starka prestation.
Savannah
gav betyget:
Ganska sevärd film med oväntade händelser och minst en obehaglig scen (i början, när Sally Fields karaktär åker bil). Intressant att se Field i en roll som denna, men filmen i sin helhet är inget absolut måste.
Senaste recensionerna
teddybjorn_tjej
En spännandefilm. Bra film
Shining_pearl_
gav betyget:
En spännande och underhållande film, men känns dock som man sett detta förut. Bra skådespelarinsatser. Svag trea.
weraiz_87
KIEFER
gav betyget:
En sevärd film tycker jag. Kiefer Sutherland är bra som psykiskt störd. Lte dryg blir den väl ibland men helt klart en trea.
Savannah