Dessa vackra hästar

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(17 betyg)

Handling: Texas, år 1949. Unge John blir plötsligt hemlös, när hans mamma säljer ranchen han växt upp på. Tillsammans med sin bäste vän Lacey, bestämmer han sig för att påbörja ett nytt liv i Mexiko, där ranchlivet fortfarande är vanligt. Men mötet med Mexiko blir inte riktigt som de unga männen hoppats, de anländer nämligen till ett land som är lika kaotiskt, som det är vackert.

Fakta:
Fler personer

Senaste recensionerna

Sid
gav betyget:

En ganska bra film faktiskt. Bra handling och väldigt fint landskap!
Den får en trea.

a_queer_star

En bra film, som jag gillade rätt mycket, får en svag 4:a

Hilts
gav betyget:

Ett lågmält drama. Skådespelarna var helt okej, men jag tyckte att det hände för lite i filmen. Betyg=3-.

Wookad
gav betyget:

Tycker filmen är underskattad, nog fan är den värd mer än 3. Vill själv inte sätta någon fyra, men absolut en stark trea. Fint landskap och intressant historia.

Daniello_
gav betyget:

Köpte den för att duktige Matt Damon var med, den var okej, men inte mer. Henry Thomas & Penélope Cruz gör sina roller bra!

JCD
gav betyget:

Händer inte allt för mycket!

Zzznake
gav betyget:

Jag fastnade direkt för filmens historia, det hände väldigt mycket i början och skådespelarna var bra. Sen bara började det rasa neråt. Det var som om en annas film handling kom in till mitten av filmenoch det gjorde filmen mycket dålig. Det var knappt så jag orkade med att titta, den vart så väldigt tråkig. Att Matt ska ha den här förälskelsen i tjejen är rentav skrattretande, och hon är ju inte världens bästa skådespelare heller.
Nej, den här filmen är inget jag rekommenderar. Den var för lång och tråkig helt enkelt.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 3158
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: