Handling: Steve Lopez är journalist på LA Times och möter den schizofrene, hemlöse violinisten Nathaniel Ayers som han utvecklar en vänskap med. Lopez gör allt för att hjälpa Ayers att ta sig ifrån gatan och målet är han ska få chansen att uppträda på Walt Disney Concert Hall.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
Emiam
gav betyget:
En -4 som film, i sin egen genre & som underhållning.
Något fattas. Men med bra skådespelare, fantastisk musik (temat och sound tracket) samt ett okonventionellt, ickeklyschigt, ej förutsägbart slut. Plus i kanten så klart för att historien är sanningsbaserad.
Detta behöver man inte se om, så den hamnar nog inte i filmsamlingen.
Senaste recensionerna
Bilbo_one
gav betyget:
En väldigt bra och gripande film tycker jag Jamie Foxx gör det grymt bra som schizofren. Klar femma
Emiam
gav betyget:
En -4 som film, i sin egen genre & som underhållning.
Detta behöver man inte se om, så den hamnar nog inte i filmsamlingen.
Emma84
gav betyget:
Bra verklighetsbaserad film med fin musik. Bra skådespelare!! Händelserik och spännande - där man hela tiden suktar efter slutet :)
lindajjj
gav betyget:
Hade mycket högre förväntningar! Bra skådespelare, men för mycket om hemlösa och för lite om musik. Något fattas.