Tummelisa

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(32 betyg)

Handling: Baserad på H C Andersens saga. Tummelisa är inte större än en tumme och känner sig ensammast i världen. Men en dag landar en sagoprins på hennes fönsterbläck.

Fakta:
Fler personer

Mest populära recensionerna

ramlad
gav betyget:

Älskar den här filmen! Fina teckningar, fullkomligt underbar musik och en spännande historia som kan fängsla gammal som ung!

GalnaMee
gav betyget:

Jättesöt! Jag gillar denna, speciellt fågeln som flyger omkring och sjunger så mysigt. Familjefilm.

carlstrom
gav betyget:

Söt H.C Andersen saga som dock inte går hem som film, tråkigt tecknad och ettan är ett faktum, stark dock!

Senaste recensionerna

a_queer_star

Rikigt bra barn/familje film... får en 4:a

TheHobbit
gav betyget:

helt underbar saga! fint tecknat och bra röster (engelska verisionen såg jag)
den blir aningen långtråkig men bortsätt från det gillar jag den här filmen starkt! en fyra!

Emme H
gav betyget:

Det här var typ min favoritfilm när jag var liten...(tror jag iaf). Det var ett tag jag såg den.

Jenniz
gav betyget:

Jag älskar verkligen den här, men det va längesen jag såg den.

Hanes
gav betyget:

Fånig musik och inte så bra handling om en liten tjej som föds ur en blomma och sen vill alla gifta sig med henne. Nja, det här var ingen film för mig..

ramlad

carlstrom

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 1959
Filmen är animerad
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: