Handling:
Den andra filmen i serien TV-deckare som baseras på Camilla Läckbergs böcker. Precis som i Isprinsessan är det Niklas Hjulström och Elisabet Carlsson som står för huvudrollerna.
I Fjällbacka hittar ett barn ett lik av en ung kvinna i en klippskreva som sedan visar sig innehålla skeletten av ytterligare två personer. Under filmens gång tvingas polis Patrik Hedström och hans kollegor följa spår tjugo år tillbaka i tiden för att hitta den skyldige. Och det är bråttom, liv kan stå på spel.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
Shining_pearl_
gav betyget:
En intressant och ganska spännande film, med samma stämning som "Isprinsessan". Någonting saknas för att vara riktigt bra, men en trea är den absolut värd. Förutsägbar, i alla fall i mitt tycke.
Senaste recensionerna
Shining_pearl_
septemberlingon
gav betyget:
Jag tyckte det var en helt okej film även om jag gillade den Isprinsessan bättre. Tyvärr gjorde en liten detalj i slutet att totalintrycket blev lite sämre än annars. Fågeln som flyger iväg, det passar liksom inte in..