Handling: Erik, Ryan och Cooze ska börja i college och hamnar i brödraskapet Beta House. Men ett gäng med nördar hotar att stoppa deras partyn.
Fakta: | |||
Länk till IMDB |
Senaste recensionerna
Borr
gav betyget:
Det börjar bli lite mycket av de här filmerna. Denna var dock bättre än "The naked mile". Visserligen tycker jag att den här filmen också innehåller alldeles för mycket "collegestudenter-som-måste-ligga-runt-med-allt-och-alla", men här fanns det ändå lite mer sidohandling. Skrattade till och med några gånger under filmen, vilket jag inte hade väntat mig.
mysgrabben
gav betyget:
Helt ärligt så var den bättre än vad jag trodde den skulle vara, visst det går lite över gränsen med spyattacker över varandra och djursex. Bättre än 5:an men sämre än 4:an, så en svag 2:a får filmen.
Andreasanka
gav betyget:
Jo den här American pie filmen är ju verkligen värd att se.
Crocodile
gav betyget:
Jag tycker att de andra American Pie är roligare men Beta House är sevärd.
Isabellet
gav betyget:
Nu börjar american pie filmerna spåra ur lite väl mycket, inte lika bra som de andra men helt klart sevärd underhållning med kompisarna!
Bilbo_one
gav betyget:
Helt klart den bästa och mest urspårade av american pie så här långt, men snälla nån ska det aldrig sluta. Jag har fått nog av denna collage film. Men dock 3:a för den största urspårningen i filmhistorian
MaliciousDelight
gav betyget:
Sämsta någonsin. Är dock bättre än både band camp och the wedding. men håller ändå inte måttet för att bli godkänd.