Handling: Några barn som bor på gården Himmelstorp på Kullaberg blir indragna i en dramatisk spionhärva.
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
Emiam
gav betyget:
En 2 som film, men en stark 2+ i sin egen genre & som underhållning.
Tagline: -
För mej som inte alls vuxit upp med den är det ingen nostalgitripp, och filmen framstår som något löjlig mot dagens mått mätt samt trots att det är en barn/ungdomsfilm. Bitvis riktigt dåligt skådespel av både en del vuxna (skurkar) samt en del av barnen - så pass mycket att man retar upp sig på det. Stundtals småseg. Synd att den är svart-vit för där den är inspelad är det riktigt vackert, en säregen natur.
Nej, denna hamnar inte i DVD-samlingen. Detta vill eller kan jag som vuxen inte se om, men utan problem ha på i bakgrunden om eventuella framtida barn vill titta på den.
Trivia: Lilla Tommy, spelad av Staffan Hallerstam, spelar även storebrorsa i Karlsson på taket. / Maria Lindberg, som spelade Marianne, har jobbat som modell i vuxen ålder i Paris och New York.
flingan94
gav betyget:
Jätte bra tv-serie om man har varit där i trakterna där dom spelade in dom så blir den
änu bättre!!
Borr
gav betyget:
Riktigt spännande ungdomsserie. Kommer ihåg att jag tyckte att den var otäck när jag var mindre. Boken är även den bra, och filmen följer boken bra.