Girl in the Park, The

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,6
(7 betyg)

Handling: För femton år sedan försvann Julia Sandburgs treåriga dotter. Ända sedan dess har hon isolerat sig från alla som en gång stod henne nära, även sin man och sin son, som i åratal har försökt att hjälpa henne. Då Julia träffar Louise, en deprimerad ung kvinna med ett mörkt förflutet, börjar Julia tro att Louise är dottern hon förlorade för så länge sedan.

Fakta:
Fler personer

Senaste recensionerna

Shining_pearl_
gav betyget:

En intressant och gripande film. Tyckte dock inte om slutet, var så fjuttigt på något sätt- det hade kunnat gjorts starkare. Gillar man denna bör man se "Changeling", en film som jag tycker påminner lite om denna. Sevärd!

Savannah
gav betyget:

En svag fyra av flera anledningar, bland annat kunde slutet ha varit mer kraftfullt. Förutom det är det en ytterst habilt gjord film, med en dialog och ett spel som känns verkligt äkta. Se den för Weavers skull, om inte annat!

flingan94
gav betyget:

Bra film den var lite anorlunda med allt, men väldigt bra! Weaver var såklart lika bra som hon alltid är så hon får ett extra plus:)

Yasmin
gav betyget:

Bra film med duktiga skådespelare.
Lite sorglig film, blev lite besviken i slutet av filmen men annars var den väldigt bra.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 15571
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: