Handling:
Taxichauffören Korben Dallas (Bruce Willis) lever i det 23:e århundradets New York. En vanlig dag får han en mycket ovanlig passagerare och blir indragen i jakten på det femte elementet som ska rädda jorden från dess undergång. Den mystiska kvinnliga huvudpersonen Leelo (Milla Jovovich) visar sig snart stå i centrum för den vilda jakten, där den grymme Zorg (Gary Oldman) och hans brutala undersåtar kämpar mot världens härskare med munken Cornelius i spetsen. Det hela utvecklar sig till en fantastisk blandning av science fiction, action, thriller och komedi
Mest populära recensionerna
Brita
gav betyget:
Oh, vilken bra film. Den har allt. Action, romantik, komedi och sci-fi. Jag gillar verkligen alla karaktärerna.
euchari
gav betyget:
Verkligen ett mästerverk, sevärd flera gånger så man riktigt kan suga i sig alla mindre scener oxå. Gary Oldman är ju svinbra såklart.
crack_of_dawn
gav betyget:
Detta är en utomordentligt underhållande film man inte tappar intresset för i första taget! Den har en bra story och de olika personligheterna i filmen är så underbart bra komplement till varandra.
_ Och icke att förglömma; Den bjuder på både spänning, action och massor med skratt! Du kommer helt enkelt sitta med ett leende på läpparna när eftertexterna kommer:)
Senaste recensionerna
Magic
gav betyget:
5:a, en spännande, vacker och oförutsägbar rolig film som har det mesta, Bruce Willis mycket bra som vanligt
Ajice
gav betyget:
Det här är en av mina favoritfilmer, gråter varje gång. Milla är helt otrolig här och så har vi den skrikande smala-diva-galningen, loove it :)
euchari
Brita
Antonlikemovies
gav betyget:
Skön rulle, gör så att man blir glad.
Bruce Willis är som vanligt bra och Milla Jovovich imponerar som Leeloo/Det Femte Elementet.
Imponeras också av Chris Tucker, att kunna spela en sån rubbad roll som han gör i filmen är imponerande.
Synd att det inte har kommit nån uppföljare.
En stark 4a
MJlover
gav betyget:
åh, vilken underhållande film xD Chris Tucker är min stora favorit i den här rullen, men handlingen och storyn är mycket genomtänkt och bra också :P rekommenderas!!
tårtsmula
gav betyget:
go gammal klassiker, love it