Handling: En man har en nål i sin hjärna som förgiftar hans sinne och uppmanar honom att döda. När han till slut inte kan stå emot utan begår ett mord passerar ett oskyldigt vittne platsen.
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
e_mange
gav betyget:
Brukar i vanliga fall gilla polistrhillers men den här var väll inte riktigt min stil. den var lite, hmm vad ska man säga? , för mycket? något sånt, dock riktigt bra skådespelare och skådespel som tillexempel Mikael Mikael Persbrandt, Sissela kyle och Kjell Bergqvist och dom höjer ju betygen även om storyn anars var rätt trisst.
stene
gav betyget:
Värdelös saknar ord knappt se värd har den på film.Handlar om någon idotisk psykopat som klipper upp unga tjejer med sekatör..vidrig!
Soffe_Gunvald
gav betyget:
Jag älskar polis filmer om man säger så. Eller sådana filmer som är i klass med Beck. Den är är helt klart i klass med Beck. Mycket bra, fast Beck är ett snäpp bättre.
Helt klart en 10 av 10 (10/10)
MikaelHammarlund
gav betyget:
Denna är rätt bra, sevärd!
Nemo
gav betyget:
Mikael Persbrant känns perfekt som brutal mördare. Trots detta så känns han som någon satan som man inte har några som helst medkänslor för. En solklar tvåa!
Shining_pearl_
En spännande film!
wildpalm
gav betyget:
Mörk svensk seriemördarthriller med Persbrandt som psykopat. Rätt starkt manus och ofta infinner sig en ren obehagskänsla. Persbrandt spelar mycket bra i en roll många andra inte klarat av. Bergkvist är också bra i stor biroll. Sevärd!