Handling:
Troy och Gabriella träffas på semestern och sjunger karaoke tillsammans. De blir intresserade av varandra och när de kommer tillbaka till skolan, visar det sig att de ska gå i samma skola.
De bestämmer sig för att vara med i skolans musikal, men Troys vänner i basketlaget och Gabriellas vänner i vetenskapens tiokamp vill stoppa dem. Det vill också skolans skönsjungande syskonpar, Ryan och Sharpay, som har bestämt sig för att få huvudrollerna i musikalen...
Fakta: | |||
High School Musical 3: Sista året (2008) |
Mest populära recensionerna
Regndroppe
gav betyget:
Den här filmen är min favoritfilm, manuset kunde varit bättre men musiken är underbar.
Vanessa Anne Hudgens har en väldigt bra röst som passar till sångerna.
Vissa sånger är helt fantastiska, särskillt "When there was me and you".
Rekomendar jättemycket, se denna filmen, ni kommer inte att ångra er.
En klar 5
Cammie
gav betyget:
Jag kan inte riktigt bestämma mig. Musiken är i världsklass och Vanessa Anne Hudgens och Lucas Grabeel sjunger riktigt bra (Grabeel måste vara nån slags musikalstjärna, dock är inte Hudgens världens bästa skådespelerska...). Men - det måste erkännas - filmen är otroligt förutsägbar och typisk amerikansk, speciellt slutet.
Hela filmen byggs upp på den underbara musiken och Grabeels prestationer.
LudivinE
gav betyget:
Den är filmen är den bästa jag har sett på länge.! Danserna passar ihop och Ashley Tisdale är en naturbegåvning som man aldrig får nog av!
En musikal som är för barn!
Senaste recensionerna
Emiam
gav betyget:
Kan inte bli högre betyg än detta, men småcharmigt att titta på - amerikanarna är duktiga på både high school- och musikalfilmer. Så klart förutsägbar.
Emmsan90
gav betyget:
En underbar musikal med väldigt bra musik och skådespelarna passar så bra till rollerna. Den första av två bra filmer till. Det är synd att high school inte är längre.
Dront25
gav betyget:
Ehm...Jag hatar den inte. Faktum är att den innehåller det mesta som inte tilltalar en sån som mig. Men för Guds skull, Zac Efron är ju med! Musiken är för det mesta helt ok och handlingen överkombar.
Linniz
Handling: -
Oförutsägbar: -
Regi: Kenny Ortega -
Skådespelare: Zac Efron +
Unik: -
Baijna
gav betyget:
En bra och gullig film :)
bananasplit_96
gav betyget:
En helt okej film med bra musik, bra skådespelare och bra handling. Det är bara det att det här känns som något man har sett förut. Slutet känns lite förutsägbart. Och nu har jag råkat se lite av den på Disney Channel så många gånger att den börjar kännas lite uttjatad... Annars är filmen bra!
Karro
Skjut mig..