Handling: En berättelse från 1950-talet om den bekväma och nästan slentrianbundna författaren och professorn i engelska, C S Lewis. Men när han en dag möter den amerikanska poeten Joy Gresham förändras hans inrutade liv. En ovanlig relation uppstår dem emellan.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
freya
gav betyget:
Anthony Hopkins och Debra Winger är oerhört bra i denna drama-film om författaren C.S Lewis (som skrev Narnia-böckerna) liv. Välspelad (brittisk), rörande och väldigt vacker. En mycket, fin film!!
Senaste recensionerna
werckmeister
gav betyget:
Blir en svag fyra. Är stort fan av både Hopkins och Lewis, så kanske hade jag för höga förväntningar. Tar gärna emot tips på fler liknande filmer, gärna långa filmer som utspelas i den engelska landsbygden med någon anknytning till konstnärer eller författare.
Frida_OSX
gav betyget:
Lite lång tråkig tycker jag. Men den kan ses en gång.
Venschla
gav betyget:
Den var fin och smart men jag blev rastlös när jag såg den och det kan ju inta vara så positivt.
Hilts
gav betyget:
En väldigt fin film med helt fantastiska skådespelarinsatser. Rekommenderas!
freya