Handling: Efter att Lucas Nickle översvämmar en myrstack med sin vattenpistol, blir han magiskt nerkrympt till en insekts storlek och han blir bestraffad till hårt arbete för att bygga upp myrstacken igen.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionen
Goliatbagge
gav betyget:
Egoistisk myrplågande snorunge blir förminskad och får själv känna på hur det är att vara myra. Man fattar redan efter några minuter vad budskapet med hela filmen kommer att bli. Det känns som man har sett det några gånger förut och då krävs det något extra för att göra det bra. Karaktärerna är bleka och historien blir aldrig överraskande eller spännande. Som en blandning av Antz och Älskling jag krympte barnen. Kul med alla välkända röster från bl.a. Julia Roberts och Nicolas Cage. Passar säkert utmärkt för de lite yngre barnen, men för oss andra så vet vi vad vi får.
Senaste recensionerna
Goliatbagge
chokladberoende87
gav betyget:
En rätt bra film! Var lite lärande för barn att man ska vara snällt och så vidare! Hehe ;)
Ubeer85
gav betyget:
Ja tycker den här filmen var roligare än antz
handlingen i filmen var väl lite ojämn men karaktererna är riktigt sköna
måste också säja att animeringen är helt enastående
soulman85
gav betyget:
lite rolig barnfilm. i stil med dem gamla filmerna Antz o dem.. en Ok film för att vara för barn. en fyra