Handling: Berättelsen om Heidi Fleiss handlar om en flicka som blev prostituerad, och jobbade för ett välkänt "Los Angeles Madam". Heidi är en väldigt smart tjej och det tog inte lång tid för henne innan hon tog över hela verksamheten och slutade jobba som prostituerad. Nu tjänar hon tre milijoner kr per månad på att hyra ut endast de vackraste och dyraste prostiturerade... Men vad ska Heidi göra när polisen börjar komma dem på spåren..?
Fakta: | |||
År: | 2004 | ||
Regissör: | Charles McDougall | ||
Originaltitel: | Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss | Alternativ titel: | Going Down: The Rise and Fall of Heidi Fleiss |
Ursprungsland: | USA | ||
---|
Senaste recensionerna
Savannah
gav betyget:
Schysst filmad tv-film, men annars inget att skriva hem om. Bernsen är bättre än vanligt (det säger kanske inte så mycket, men ändå) och fröken Sigler (som nu är skild från DiScala) funkar i sin roll, trots att hon känns remarkabelt endimensionell. Hade varit kul att se någon i rollen som Charlie Sheen, men man kan inte få allt...
Cruel_Intentions
gav betyget:
Själva handlingen lät oerhört fånig tycker jag, men trots det var filmen otroligt bra! Den är spännande, överaskande pch igenomtänkt. Svag 4a