Handling: Fem superhjältar som alla är utklädda till kängurur bor i en magisk värld. Den magiska världen hotas av boven Komodo. En dag kommer en mobbad pojke till den magiska världen med ett viktigt dokument.
Fakta: | |||
Warriors of Virtue 2: Return to Tao (2002) |
Mest populära recensionen
R063R
gav betyget:
Den beskrivningen säger ju allt, kan detta bli en flopp, den har ju inte bara 1 hjälte utan 5 st superhjältar.. och sen har den ju såklart den mobbade pojken med det viktiga dokumentet.
När jag läste denna beskrivningen så kunde jag inte sluta skratta, va bara tvungen att se filmen också..
Lite fel i beskrivningen är att superhjältarna är inte utklädda utan det är kängurur som kan prata och som lärt sig typ kung fu...
Denna film va lika bra som handlingen antyder..
Senaste recensionerna
Rauk_boy
gav betyget:
Detta måste f*nimej vara den roligaste film jag nånsin sett asså! Sugande manus, ännu värre regi, kostymer som säkert var lånade från ett danskt barnprogram och skådespelare som såg ut som clowner. Ver kligen bra asså. Kunde inte hålla mej för skratt. Wohoo! Go for it!
Oskar_90
gav betyget:
1h 43min för lång. Skräp! Tror inte ens att barn gillar den.
R063R
gav betyget:
Denna film va lika bra som handlingen antyder..