Handling: De sitter där varje dag. På bänken. Men bakom varje anonymt ansikte döljer sig en människa. En av dem är Kaj, som hela livet svikit dem som stått honom närmast. Nu får han en chans att ändra på det, när Liv dyker upp. Men klarar han av det?
Fakta: | |||
---|
Senaste recensionerna
Shining_pearl_
gav betyget:
Tragisk och ganska gripande, men det var något med stämningen i filmen som inte känns riktigt bra. Det gör att det hela känns rätt oäkta.
Robert_Eriksson
gav betyget:
En ganska intressant och tragisk film, med realistisk stämning och bra skådespelarinsatser. Mitt betyg blir en stark trea.
tessan81
gav betyget:
En rak och okonstlad historia om den försupne Kaj som av en händelse träffar på sin numera vuxna dotter, som han inte haft kontakt med på 20 år, och hennes son. Det är berörande men ingenting är förskönat eller överdrivet sentimentalt, vilket ger det här dramat åskilliga pluspoäng. Huvudrollen Kaj i Jesper Christensen's gestaltning är fruktansvärt bra, och även övriga skådespelare gör mycket fina insatser. Stark trea.
struwe
gav betyget:
Bra engagerande drama om samhällets baksida.Man känner ett hopp i allt elände.Danskar är bra på såna här filmer