Handling: Charlie har en personlighetsklyvning, och när han inte tar sin medicin förvandlas han till Hank, Charlies motsats.
Fakta: | |||
---|
Mest populära recensionerna
frasmannen
gav betyget:
Farrelly-bröderna regisserar Carrey igen. Det blir roligt, väldigt roligt på sina ställen, men det är långt ifrån samma klass som i till exempel "Dum & Dummare". Carrey är som vanligt mycket bra på sin egen speciella fysiska humor. Men. Det räcker inte hela vägen fram, filmen känns lite för lång för de skämt som finns i den. Men om du som jag gillar Carrey så är den klart sevärd. Man vet vad man får.
mysgrabben
gav betyget:
En rolig och bra film. Carrey gör vad han är bra på.
Sophie
gav betyget:
Jag är långtifrån ett fan av bröderna Farrellys osmakliga parodihumor. Jag såg filmen av en anledning: Renee Zellweger. Och hon är ljuvlig - det enda som räddar den här skumma historien från ett totalt fiasko.
Senaste recensionerna
Bilbo_one
gav betyget:
Hysteriskt rolig film som bara är för bra att vara sann. Bästa humorn jag sett på länge. Klar femma
Nikita
gav betyget:
Denna film innehåller väl många alldeles för osmakliga scener.
Såg denna för snart 11 år sedan. Minns förstås inte handlingen i detalj; det är möjligt att det finns vissa komiska inslag.
Men jag har inget annat val än att underkänna den.
Putte05
gav betyget:
Skruvat komedi som har sina stunder. Bjuder på många skratt.
Dront25
gav betyget:
En av de bästa komedierna som nånsin gjorts. En av de sortens filmer som man aldrig tröttnar på och som är full av oförglömliga personer och dialoger! - som när Charlie's vän gör anmärkning på att hans söner har en "året om"-solbräna och Charlie berättar att hans gammelfarmor var hälften italienare - Oslagbart!
majzzan
gav betyget:
Har så svårt för Jim hmm
Isko
gav betyget:
Jim Carrey är som vanligt grym. Men det här är ju absolut inte i samma klass som t ex ace ventura. Men fortfarande underhållande.
Skumbjörn
gav betyget:
en mycket bra och rolig film som verkligen passar jim