Tråden är låst av moderator. |
Nu tänker jag säga hej och goodbye till er alla! Mitt filmintresse råkade fastna nånstans längs vägen så jag tänkte ta ett break från filmpunkten och kanske kommer jag tillbaka igen när/om jag får upp mitt filmintresse igen. Fråga mig inte varför jag gör en sån här tråd för den sakens skull.. Jag är väl lite udda. Men ha det bra och hejdå! /Ponnyn __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Jag har också tänkt på att lämna forumet, men inte på grund av att jag inge film intresse jag har utan att forumet börjar bli lite enformigt, men nu när "överraskningar" kommer varje Fredag fick mig att stanna, vill du inte se resten av "överraskningarna"? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag kommer antagligen titta in här lite då och då. Det brukar bli så innan man "vänjer sig" och sticker helt och hållet. Så jag får kanske se "överraskningarna", men det är inget jag bryr mig om speciellt. Jag är inte så nyfiken som du __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" [Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-07-15 18:55:35] |
hehe, Ok. Men då får du ha en god fortsättning. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Sluta larva dig, Shadowfax! |
håller med dej modv0074..den här sidan e ju kanon bra __________________________ keep metal or die |
Udda, men fint av dej att säga till, Sandra. H d gott så länge & lycka till vad du än gör! Ses kanske på fejjan. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
"...jag funderar på att sluta..." GÖR DET DÅ!!! Ni MÅSTE ju inte logga in på filmpunkten. Kan ni inte stå emot en internetsajt borde ni skaffa proffesionell hjälp. Jättejobbig tråd. Ett misslyckat försök till att göra sig påmind och saknad. BU! |
posetiva wookad har pratat __________________________ keep metal or die |
Fast Wookie har faktiskt lite rätt här. No offense, Skuggfaxe. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Det roliga är att jag ser nya meddelanden i denna tråd hela tiden. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Wookad sa till mig igår på fyllan att han skulle lämna Filmpunkten för att alla är "så himla dumma" mot honom. __________________________ "The golden rule: He who has the gold, makes the rules" |
Haha! Wookad äger, lämnar han FP så går jag under. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Haha, då går jag över. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Du har fel Wookad. Jag skapade den här tråden enbart för att säga hejdå till alla, speciellt de som jag tycker om och inte har på msn. Men Goliat du kan ju låsa den här tråden, annars kommer det väl bli flera sidor långt tjat om ingenting... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Tråden är låst av moderator. |