Forum » » Diskutera Filmpunkten » En fråga till wildpalm och kristoffer.   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        En fråga till wildpalm och kristoffer. 2006-09-01 11:57:58
Registrerad: 2005-07-27
När ni tar bort de inaktiva kommer deras tipsade filmer att fösvinna eller kommer de att vara kvar?

Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names...

2006-09-01 12:19:23
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Dem kommer att vara kvar i databasen(förlåt, det var ju inte mig du frågade )

Menar du, "Kommer man fortfarande att kunna koppla 'borttagen användare A' till filmen som A tipsade om?", så kan jag inte svara på det..

[Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-09-01 12:21:59]
  2006-09-01 12:39:38
Registrerad: 2005-07-27

Ja det var det jag menade.

2006-09-01 16:32:07
Kristoffer
Redaktör
Registrerad: 2002-10-13
Hej,

De filmer som tipsats av den inaktiva medlemmen X kommer fortfarande finnas och anges som tipsad av X. Klickar man däremot på X:s medlemssida kommer information om att >X är borttagen<.

Hoppas du fick svar på din fråga!

Vänliga Hälsningar,
Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten
  2006-09-01 18:50:54
Tack för svaret.

2006-09-02 18:02:00
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Vad är syftet med att ta bort användaren om betyget fortfarande finns kvar. Jag trodde det var det som ni skulle ta bort, men icke.

"Switched to beer did ya', switch to sake."
  2006-09-02 18:27:35
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Lepre: Det är inte den borttagne användarens betyg som finns kvar utan användarens tipsade filmer. Läs tråden en gång till.
[Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-09-02 18:29:43]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.